Bespovratna sredstva za digitalizaciju.

Svi članci
11.07.2022.

Poštovani postojeći i budući korisnici Cloud usluga,

u svrhu digitalizacije poslovanja, Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja objavilo je javni poziv Bespovratne potpore za digitalizaciju u sklopu kojeg, između ostalog, možete financirati raznovrsne usluge računalnog oblaka (Cloud) - SaaS (Software as a Service), IaaS (Infrastructure as a Service), Paas (Platform as a Service), WPaaS (Workplace as a Service) i sl. modela/usluge. Iz ovih potpora moguće je financiranje od 55% do 70% prihvatljivih troškova (ovisno o području gdje prijavitelj ima sjedište).

Tvrtka CRATIS d.o.o. je u pružanju Managed Cloud usluga jedan od lidera na domaćem tržištu i može Vam pomoći da preselite svoje poslovanje u računalni oblak (Cloud). Uz to pokrećemo izgradnju najvećeg podatkovnog centra u Republici Hrvatskoj po najvišim sigurnosnim standardima, koji će biti smješten u Varaždinu. 

Kako bismo Vam olakšali cijeli proces, CRATIS d.o.o. nudi opciju izrade projektnog plana potpuno besplatno ukoliko se odlučite koristiti Bespovratne potpore za digitalizaciju na našim servisima. Naš iskusan i stručan tim pripremiti će Vam svu dokumentaciju potrebnu za natječaj, jedino što ostaje na Vama je da nam dostavite informacije o uslugama koje želite zakupiti/iskoristiti. 

Rok za prijavu projekta je 12.08.2022., stoga zatražite svoju ponudu na vrijeme. 

Pozivamo Vas da se informirate o našim uslugama na web stranici tvrtke cratis.hr, pošaljite svoj upit na info@cratis.hr ili nas kontaktirate na broj telefona (+385) 42 888 000. 

Vaš CRATIS tim.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google tag manager
Google analytics