DC North: Revolucija na sceni podatkovnih centara i Managed Cloud usluga

Svi članci
20.09.2023.

 

Najviša razina kvalitete i inovacija utkane su u CRATIS DNK te vam s uzbuđenjem predstavljamo naše najnovije dostignuće:  

DC NORTH, najveći i jedini „Uptime Tier III – Facility“ certificiran carrier-neutral podatkovni centar u Hrvatskoj.

 

Osmišljen od strane CRATIS tima, dizajniran od strane Vertiva, a pogonjen isključivo svjetski poznatim renomiranim proizvođačima poput Schneidera, Siemensa i Vertiva – Hrvatsku će postaviti na digitalnu mapu svijeta, a CRATIS-u popuniti posljednje mjesto u slagalici portfelja cjelovitih Managed Cloud i ICT usluga na domaćem i stranom tržištu.   

 

Sa svojih preko 600 dostupnih IT kabineta kroz 6 DC soba, nevjerojatnim brojem domaćih i stranih telekom operatera i 2.8MW visoko-dostupne IT energije, Varaždin će postaviti kao drugo glavno čvorište za razmjenu podataka i osigurati sigurniju i pametniju digitalnu transformaciju Hrvatskog gospodarstva.  

 

DC NORTH za CRATIS nije samo projekt, to je predanost pametnijoj i sigurnijoj digitalnoj budućnosti s našim inovativnim pristupom korištenju najmodernijih tehnologija. 

CRATIS ponovo redefinira način sigurnosti i dostupnosti Managed cloud usluga. 

  

Otvorenje DC NORTH-a za CRATIS je prekretnica i konačni sastojak za pružanje inovativnog 360 sigurnosnog informacijsko-tehnološkog rješenja bez premca. Obzirom da sada u potpunosti upravljamo i posljednjom komponentom - smještajem naše opreme, korisnicima zaista možemo dati obećanje sigurnosti i dostupnosti bez kompromisa. 

 

Pratite nas kako se približavamo velikom otvorenju DC NORTH-a.  

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google tag manager
Google analytics