Povećanje konkurentnosti društva kroz nabavku poslužiteljske, mrežne i podatkovne opreme

Svi članci
19.12.2017.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

          

Povećanje konkurentnosti društva kroz nabavku poslužiteljske, mrežne i podatkovne opreme

Korisnik: Cratis d.o.o., Varaždinske Toplice

Naziv projekta: „Povećanje konkurentnosti društva kroz nabavku poslužiteljske, mrežne i podatkovne opreme“

Kratki opis projekta: Glavni problem s kojim se Društvo susreće je nedostatak kapaciteta koji su potrebni za spajanje novih korisnika, proširenje palete usluga kao i novih inovativnih rješenja. Oprema koju posjeduje Društvo nije dostatna za ugovaranje novih poslova čime je onemogućen rast i razvoj. Nakon realizacije Društvo će povećati kapacitete čime će se dodatno osigurati stabilnost poslovanja i kontinuirani razvoj. Drugi problem s kojim se Društvo suočava su hakerski napadi i druge vrste kompromitranja računalne sigurnost, a kako bi se takva mogućnost svela na minimum, Društvo nabavlja dodatne licence za zaštitu kojima će zaštititi poslužiteljsku opremu i omogućit pouzdanu infrastrukturu na koju mogu osloniti svoje poslovanje. Dodatni diskovni prostor omogućiti će proširenje poslovne suradnje sa postojećim korisnicima.

Ciljevi i očekivani rezultati projekta: Predmetnim projektom postavljena su dva cilja, a to su povećanje kapaciteta za 50% implementacijom poslužiteljske, mrežne i podatkovne opreme te povećanje kvalitete i pouzdanosti vlastitog sustava a time i sustava korisnika. Kako bi se povećao obujam poslovanja te omogućile pristupačnije cijene računalne infrastrukture Društvo investra u nabavku dodatne poslužiteljske, mrežne i podatkovne računalne opreme, a ista će omogućiti uvođenje inovacija i nov moderan pristup što u konačnici povećava konkurentnost Društva.

Ukupna vrijednost projekta (u HRK): 393.307,53 HRK

Iznos koji sufinancira EU: 261.156,20 HRK

Razdoblje provedbe projekta: 19.06.2017. god. – 19.12.2017. god.

Kontakt osoba: Matija Grabar, matija@cratis.hr

Korisni linkovi: www.strukturnifondovi.hr, www.europski-fondovi.eu/tags/operativni-program-konkurentnost-i-kohezija

 

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost poduzeća CRATIS d.o.o.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google tag manager
Google analytics