Poboljšanje konkurentnosti poduzeća CRATIS kroz ulaganje u IKT

Svi članci
25.10.2020.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

          

Poboljšanje konkurentnosti poduzeća CRATIS kroz ulaganje u IKT

Korisnik: Cratis d.o.o., Varaždinske Toplice

Naziv projekta: „Poboljšanje konkurentnosti poduzeća CRATIS kroz ulaganje u IKT“

Kratki opis projekta: Projekt obuhvaća ulaganje u nabavu i implementaciju ERP sustava te softvera za trajnu zaštitu podataka. Da bi navedeni softveri bili u funkciji i da bi se postigla integracija postojećih poslovnih sustava s novima, poduzeće nabavlja temeljnu računalnu infrastrukturu i to računalne poslužitelje, SAN sustav, računalnu mrežu te mrežni vatrozid. Realizacijom projekta poduzeće rješava svoje probleme i ograničavajuće faktore, u prvom redu optimizira poslovne procese, integrira postojeće sustave sa novima te povećava razinu zaštite podataka. U konačnici jača tržišnu poziciju, povećava konkurentnost i učinkovitost poslovanja. Izravnu korist ima menadžment poduzeća, zaposlenici, poslovni partneri i lokalna zajednica.

Ciljevi i očekivani rezultati projekta: Realizacijom Projekta je planirano povećanje prihoda poduzeća, unaprjeđenje 8 poslovnih procesa, zadržavanje postojećih radnih mjesta i zapošljavanje novih djelatnika (4 novozaposlena). U sklopu projekta nabavlja se ERP sustav, računalna oprema i softverski alati.

Ukupna vrijednost projekta (u HRK): 1.258.842,50 HRK

Iznos koji sufinancira EU: 694.451,80 HRK

Razdoblje provedbe projekta: 25. listopada 2019. god. – 25. listopada 2020. god.

Kontakt osoba: Matija Grabar, matija@cratis.hr

Korisni linkovi: www.strukturnifondovi.hr, www.europski-fondovi.eu/tags/operativni-program-konkurentnost-i-kohezija

 

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost poduzeća CRATIS d.o.o.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google tag manager
Google analytics