Prilagodba poslovanja za potrebe komercijalizacije inovativnih rješenja za sigurnu obradu računalnih podataka i video prepoznavanje

Svi članci
26.05.2021.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

          

Prilagodba poslovanja za potrebe komercijalizacije inovativnih rješenja za sigurnu obradu računalnih podataka i video prepoznavanje

Korisnik: Cratis d.o.o., Varaždinske Toplice

Naziv projekta: „Prilagodba poslovanja za potrebe komercijalizacije inovativnih rješenja za sigurnu obradu računalnih podataka i video prepoznavanje“

Kratki opis projekta: Projektom se želi prilagoditi poslovanje za učinkovito pružanje usluge obrade računalnih meta-podataka (SIEM) te pružanje potpuno sigurne i pouzdane usluge video identifikacije za potrebe pozivnih centara, virtualnih bankarskih poslovnica i sl. Inovativna rješenja koja su razvijena su: Connect IDentify (inovativna aplikacija u segmentu video identifikacije na daljinu) i SIEM Cratis (inovativni proizvod u segmentu obrade i prezentacije računalnih meta-podataka). Kako bi korisnik uspostavio nove organizacijske metode i novu organizacijsku strukturu, uložit će se u materijalne i ljudske resurse, dakle zapošljavanje tri nova djelatnika, formiranje novog odjela uz 24 satnu podršku i uvođenje tri nova procesa: proces tehničke podrške za video-identifikaciju korisnika u pozivnim centrima, proces obrade i analize meta podataka te proces praćenja sigurnosti. U sklopu projekta provodi se aktivnost promjene organizacijske strukture poduzeća u svrhu komercijalizacije inovativnih proizvoda te prilagodba poslovnih procesa u svrhu komercijalizacije rješenja Connect IDentify i Cratis Siem, a realizacijom će se riješiti problemi korisnika: nedovoljan broj zaposlenih na 24/7 podrške korisnicima, nedovoljna razina praćenja podataka, nedostatak vremena za kvalitetnu interpretaciju dobivenih podataka, nedovoljna pozornost pružena u području klasifikacije razine rizika i praćenja sigurnosti, nepostojanje dijela pisanih procedura, nedostatak formaliziranih procedura iz područja GDPR-a. Projekt uključuje angažman postojećih i novih djelatnika, vanjske usluge u implementaciji rješenja za inozemna tržišta te nabavku nove opreme.

Ciljevi i očekivani rezultati projekta: Realizacija projekta će doprinijeti otvaranju novih radnih mjesta (minimalno 3 nova zaposlena), povećanju broja inovativnih proizvoda na tržištu (2 nova inovativna proizvoda/rješenja) te povećanje prihoda od prodaje za 80% u drugoj godini nakon završetka projekta.

Ukupna vrijednost projekta (u HRK): 8.337.645,59 HRK

Iznos koji sufinancira EU: 3.968.534,59 HRK

Razdoblje provedbe projekta: 01. ožujka 2020. god. – 01. ožujka 2022. god.

Kontakt osoba: Matija Grabar, matija@cratis.hr

 

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost poduzeća CRATIS d.o.o.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google tag manager
Google analytics