Jačanje održivosti te poticanje zelene i digitalne tranzicije poduzetnika u sektoru turizma

Svi članci
04.11.2022.

Dana 05.10.2022 Ministarstvo turizma i sporta objavilo je natječaj „Jačanje održivosti te poticanje zelene i digitalne tranzicije poduzetnika u sektoru turizma“ putem kojeg se dodjeljuju bespovratna sredstva u svrhu podupiranja zelene tranzicije i razvoja održivog cjelogodišnjeg poslovanja poduzetnika u turizmu kroz razvoj raznovrsne ponude i sadržaja visoke dodane vrijednosti, kroz poticanje ulaganja u procese prihvatljive za okoliš, te podupiranja digitalizacije poslovanja s ciljem povećanja produktivnosti poduzeća, boljeg pozicioniranja poduzeća na turističkom tržištu, jačanja otpornosti poduzeća u turizmu kroz aktivnosti podizanja i unaprjeđenja higijensko-zdravstvenih i sigurnosnih uvjeta.

 

U prihvatljive troškove natječaja, između ostalog, uključena je nabava digitalne i komunikacijske opreme, uključujući i instaliranje, programiranje i/ili konfiguraciju isključivo za potrebe provedbe aktivnosti u projektu, nabava IKT infrastrukture, nabave opreme za potrebe naprednih sustava digitalizacije (Internet stvari, umjetna inteligencija i sl.), nabava mrežne opreme (pasivne i aktivne), uvođenje rješenja za kibernetičku sigurnost, te troškovi informatičko-komunikacijskih rješenja (softver).

 

Zašto odabrati CRATIS?

 

Tvrtka CRATIS d.o.o. ima dugogodišnje iskustvo u pružanju cjelovitih usluga iz područja telekomunikacija, podatkovnih centara, najma softvera i računalne infrastrukture u oblaku, usluga kibernetičke sigurnosti, te distribucije računalne opreme uz kompletnu podršku i održavanje koji su posebno prilagođeni svakom klijentu zasebno. Distribucija računalne opreme sastoji se od hardvera i softvera renomiranih svjetskih proizvođača, kao i pružanje usluga tehničke podrške i održavanja. Isto tako, tvrtka CRATIS nudi savjetovanje i rješenja iz područja kibernetičke sigurnosti kao što su zaštita na razini računala, računalnih mreža i poslužitelja; penetracijska testiranja računalnih mreža i aplikativnih servisa; implementacija, integracija i usklađivanje grupne politike (GPO); implementacija protokola za zaštitu osobnih podataka (GDPR); te savjetovanje, izrada i implementacija politike sigurnosti.

Osim navedenog, CRATIS nudi ICT rješenja po mjeri. Iako postoje industrijski standardi, u CRATIS-u smo svjesni da ne postoji univerzalno rješenje koje će zadovoljiti sve potrebe klijenata zajedno, stoga svakom klijentu pristupamo individualno i pronalazimo najbolja rješenja za svakog posebno.

Krojimo moderna tehnička rješenja, optimiziramo troškove, pojednostavljujemo nabavu i značajno umanjujemo rizik poslovanja dok istovremeno podižemo vrijednost vaše tvrtke.

 

Rok za podnošenje projektnih prijava je 3.2.2023 u 12h.

 

Pozivamo Vas da se informirate o našim proizvodima i uslugama na web stranici tvrtke www.cratis.hr, pošaljite svoj upit na info@cratis.hr ili nas kontaktirate na broj telefona (+385) 42 888 000.

 

 

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google tag manager
Google analytics