Cloud rješenja

Rješenja za sigurnost i poslovanje iz oblaka prema vašoj mjeri

Pokrenite ili unaprijedite svoje poslovanje po "pay as you grow" modelu uz pomoć rješenja naših renomiranih partnera. Naš BlueOpsTM tim za vas planira, implementira i osigurava svu potrebnu stručnu pomoć.

Uz pomoć našeg BlueOpsTM stručnog tima osiguravamo bezbolnu tranziciju u cloud i vrhunsku tehničku podršku.

Cloud rješenja

Cloud aplikacije omogućuju vam da pokrenete svoje poslovanje bez značajnih investicija u vlastitu informatičku opremu kao i visokih pripadajućih troškova održavanja.

U Cloud modelu sve se aplikacije nalaze na vrhunskoj računalnoj infrastrukturi u sigurnim podatkovnim centrima, a vi zakupljujete upravo onoliko koliko vam je u određenom trenutku potrebno. Takav princip ne samo da vam značajno smanjuje troškove već podiže sigurnost vaših podataka i štiti vas od ozbiljnih kibernetičkih prijetnji današnjice.

Uz pomoć našeg BlueOpsTM stručnog tima osiguravamo bezbolnu tranziciju u cloud i vrhunsku tehničku podršku.

Poslovne aplikacije

Usluga hostinga poslovnih aplikacija u oblaku osigurava uvijek dostupan i siguran smještaj vaših poslovnih aplikacija (CRM, ERP, knjigovodstveni programi i dr.) na našem visoko raspoloživom Cloud sustavu unutar naših podatkovnih centara.

Unutar angažmana isporučujemo cjelovite usluge po principu "ključ u ruke" kako bi svoj posao mogli bezbrižno obavljati na sigurnoj i brzoj platformi s bilo kojeg mjesta u svijetu.

Na našoj platformi pokreće se velik broj poslovnih aplikacija pa dopustite da ugradimo stečeno iskustvo i u vaš poslovni sustav. S obzirom na to da je na domaćem i stranom tržištu dostupan velik broj poslovnih rješenja, bez izdvajanja pojedinih - naš BlueOpsTM tim će se pobrinuti da vaša aplikacija radi brzo, sigurno i stabilno.

Microsoft rješenja

U današnje doba digitalno poslovanje bez Microsoft ekosustava je gotovo nezamislivo.

Microsoft u skladu s trendovima digitalnog doba orijentira sve svoje proizvode u smjeru poslovanja u oblaku što znači da već danas možete povećati svoju sigurnost i podići svoju produktivnost te iznajmiti digitalni ured za van i to u omjeru koji vam je potreban.

CRATIS vas savjetuje prilikom odabira Microsoft paketa rješenja koje će odgovarati vašem poslovanju, a neki od nezaobilaznih proizvoda današnjice dolaze na vaša računala u online (pristupanje putem internet preglednika), offline (desktop aplikacije) i mobilnim (mobilni uređaji i tableti) varijantama:

 • Windows - nadograđujemo vaš Windows operativni sustav na njegovu zadnju inačicu
 • Uredski programi - Word, Excel, PowerPoint
 • Elektronička pošta - Outlook i Exchange
 • Aplikacije za kolaboraciju i rad od kuće - Teams i SharePoint
 • Aplikacije za produktivnost - OneNote, Planner i drugi

Microsoft ekosustav ne samo da štiti vaše podatke i podiže sigurnost na novu razinu već vam osigurava širok raspon u području centralizacije upravljanja uređajima i zadovoljavanja sigurnosnih normi.

Naš BlueOpsTM tim za vas osigurava bezbolnu tranziciju s bilo kojeg poslovnog rješenja na Microsoft ekosustav (uključujući i migraciju poštanskih sandučića).

Endpoint sigurnost

U doba prisilne digitalne tranzicije poslovanja uzrokovane pandemijom poslovni sustavi postali su ranjiviji nego ikad, a podzemno tržište ukradenim informacijama uživa svoj vrhunac.

Nemojte dopustiti da postanete žrtva krađe informacija i dovedete svoje poslovanje u nezavidnu situaciju stoga zaštitite sve svoje sustave pravovremeno.

Uz pomoć naših cjelovitih rješenja "endpoint sigurnosti" kontrolirate sve sigurnosne aspekte računala vaših zaposlenika uz pomoć centralne konzole iz našeg oblaka - gdje god da se nalazila.

Neke od značajka koje vam naše rješenje endpoint sigurnosti omogućuje:

 • Centralni nadzor i upravljanje uz pomoć središnje konzole smještene u oblaku
 • Naprednu zaštitu za Windows, Mac i Linux operativne sustave
 • Zaštitu i upravljanje mobilnim uređajima
 • Enkripciju i zaštitu podataka
 • Ažuriranje operativnih sustava i instalacija zakrpa
 • Udaljeni deployment softvera
 • Napredno izvještavanje o stanju sigurnosti

Naš BlueOpsTM tim proaktivno prati situaciju, reagira u slučaju incidenta i savjetuje vas kako da povećate razinu sigurnosti.

Naše rješenje je fleksibilno i naplaćuje se na mjesečnoj osnovi prema broju zaštićenih računala.

CRATIS svoje usluge primarno temelji na renomiranim sigurnosnim rješenjima iz Kaspersky programa zaštite.

Kibernetička sigurnost

Za telekomunikacijske operatere i zahtjevne korisnike u ponudi imamo:

 • Rješenja za kontinuirano skeniranje i izradu izvještaja ranjivosti na području računalnih mreža, servisa i web aplikacija
 • Rješenja za analizu i nadzor mrežnog prometa za rano otkrivanje anomalija, identifikaciju aplikacija i planiranje mrežne propusnosti
 • Rješenja za detekciju i zaštitu od DDoS napada

Rješenja su koncipirana kao cloud aplikacije o čijem se radu, konfiguraciji i pružanju tehničke podrške brine naš BlueOpsTM tim, a ako postoje posebne sigurnosne restrikcije, putem naših profesionalnih usluga moguća je on-site instalacija i integracija u vaš sustav.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google tag manager
Google analytics